Лестър се върна до равен с Челси


И. Ангелов

Лестър се върна до равен с Челси

Шампионът Лестър Сити гостуваше на предишния шампион - Челси, на "Стамфорд Бридж" в Лондон днес за последния кръг на английската Висша лига, като домакините успяха да поведат днес след гол на Сеск Фабрегас във второто полувреме, преди малко преди края Дани Дринкуотър да вкара за крайното 1:1.

В първата част и двата отбора играха отворен футбол и зрелището беше на ниво. В самия край се стигна и до спорно отменен гол на домакините когато Фабрегас стреля по Шмайхел, който изби в Педро, а той намери Траоре. Младокът опита удар, който прехвърлящо се насочи към ъгъла на вратата, но Шмайхел отново бе на ниво и изби към Азпиликуета. Левия бек центрира остро за Педро, който вкара, но бе отсъдена засада.

В 65-ата минута Джефри Шлуп извърши излишно нарушение срещу Матич в наказателното поле и това бе дузпа, реализирана добре от Фабрегас за 1:0. След гола Лестър заигра по-добре и стигна до изравняване в 82-ата минута, когато Дани Дринкуотър вкара изключителен гол от далечна дистанция за крайното 1:1.

  Сподели
110