Санчес се отказва от нов договор с Арсенал?


Н. Гавазов

Санчес се отказва от нов договор с Арсенал?

На Арсенал ще бъде много трудно да склони нападателя Алексис Санчес да подпише нов договор. Играчът изпитва все по-голямо разочарование от пребиваването си в лондонския клуб, осъзнавайки, че има минимални шансове да спечели нещо голямо на "Емирейтс".

Както вече стана известно, Санчес не само, че не подаде ръка на Арсен Венгер при смяната си в 84-та минута на мача с Норич, но веднага след това е напуснал стадиона, без да изчака края на двубоя. Според различни източници, причината за поведението на чилиеца е свързана с очевидната липса на амбиции от страна на клуба да спечели шампионска титла на Острова, както и от скорошното изявление на Венгер, че Арсенал няма да бъде активен през летния трансферен прозорец.

Подобно нещо не се случва за първи път. През март Санчес даде интервю за Daily Mail, в което призна, че съотборниците му нямат увереност, че могат да спечелят титлата във Висшата лига.

Така развиващата се ситуация в клуба може да попречи на плановете на Арсенал да продължи сътрудничеството си с Алексис, чиито договор изтича след две години.

 

  Сподели
79