Бенитес иска да победи Ливърпул


Н. Гавазов

Бенитес иска да победи Ливърпул

Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес е пълен с решимост да победи Ливърпул през уикенда, независимо от своята привързаност към мърсисайдския клуб. Четирите спечелени точки от "свраките" в последните им два мача позволиха на хората на Бенитес да поправят ситуацията около борбата за своето оцеляване в английския елит. Сега тази серия трябва да бъде продължена на "Анфийлд" през уикенда.

Непосредствено за Рафаел това ще е визита на отбор, с който той постигна немалко успехи в периода 2004 - 20010 година. Но дори тази емоционална привързаност към Ливърпул не влияе на решимостта на Бенитес да вземе трите точки от бившия си отбор.

"Трябва да побеждаваме във всеки един мач, независимо от това къде се провежда той. Моята връзка с Ливърпул е очевидна за всички, но аз се надявам, че те ще спечелят Лига Европа, а ние на свой ред ще се опитаме да вземем три точки от тях. Най-важното е, че повярвахме в силите си. Сега сме уверени, че можем да победи всеки един противник и се надяваме да докажем това в следващия двубой", заяви Бенитес.

 

  Сподели
121