Почетино: Продължаваме да се сражаваме


Н. Гавазов

Почетино: Продължаваме да се сражаваме

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетини изрази радостта си от това, че отборът се възползва от своите шансове и увеличи натиска върху лидера в класирането на Висшата лига Лестър. В понеделник вечер "шпорите" в блестящ стил разгромиха Стоук Сити с 4:0 и съкратиха изоставането от първото място на 5 точки. Аржентинският специалист не крие задоволството си от това, че възпитаниците му спечелиха една трудна среща, проявявайки своето желание и характер.

"Това бе забележителен мач и аз съм много доволен. Играчите напълно заслужават да бъдат похвалени, защото това от самото начало бе труден мач. Продължаваме да се сражаваме. Нашата мечта е да се сражаваме и да оказваме натиск върху Лестър. Мисля, че сега всичко бе великолепно - и играта, и резултатът", заяви Почетино.

"Това бе трудна среща, а Стоук от самото начало се стремеше към победата. Мисля, че ние показахме своята индивидуалност, характер и добри качества. Това е един от онези мачове, които те карат да се чувстваш горд, защото играчите проявиха своя характер, намирайки се под натиск, заради необходимостта да бъде догонен Лестър. Такова нещо не е лесно, но ние проявихме голям характер", каза още специалистът.

"Проявихме жажда и страст и показахме, че получаваме удоволствие от своята игра. Работим с този колектив всеки ден - забележително. Прекрасно се чувствам и съм много щастлив, защото притежавам отбор, който чувства страст към играта. Футболистите напълно заслужават, за да бъдат похвалени за такъв сезон", завърши Почетино.

 

  Сподели
38