Компани и Стърлинг могат да играят срещу Нюкасъл


Н. Гавазов

Компани и Стърлинг могат да играят срещу Нюкасъл

Венсан Компани и Рахим Стърлинг могат да играят с Нюкасъл във вторник вечер, но пътуването на Давид Силва до "Сейнт Джеймсис Парк" все още е под въпрос. Това заяви мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини. В момента Компани набира форма след поредната травма на прасеца, отсъствайки от терените почти месец. Стърлинг извън игра от дербито с Юнайтед на 20 март, когато увреди слабините си.

Нито единият, нито другият ще играят с Челси в събота, но могат да се отправят за Нюкасъл. Що се отнася до Силва, с оглед на хроничните проблеми в глезена, испанецът не може да играе повече от един мач на седмица.

"Давид Силва трябва да контролира състоянието на своя глезен в остатъка на сезона. Трудно му е да провежда два поредни мача, а и ние не искаме да рискуваме. Просто искаме да се убедим, че той е напълно е готов. Но не се нуждае от операция в края на сезона, както някои писаха. Венсан работи. Той няма да е в заявката за събота, но се надявам на появата му в стартовия състав във вторник. С Компани, Мангала, Демикелис и Отаменди аз имам много варианти за игра", заяви Пелегрини.

 

  Сподели
127