Рамзи: В шок съм от банерите срещу Венгер


Н. Гавазов

Рамзи: В шок съм от банерите срещу Венгер

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи заяви, че е останал шокиран от банерите на феновете на "артилеристите", които призоваваха за оставка на мениджъра на отбора Арсен Венгер. Тези дни стана известно, че Арсенал е номер едно в света по спестявания, превъзхождайки в това отношение и клубове като Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Барселона.

Това обаче разгневи голяма част от феновете на Арсенал, които през зимата видяха само един трансфер, а през лятото техния клуб остана единствен в Европа, който не закупи полеви играч. На всичкото отгоре "артилеристите" се намират в лоша серия, която тотално проваля плановете на отбора през този сезон.

"Това ме потресе. Не видях банера, защото получих травма и влязох в тунела. Момчетата ми казаха за това. Постъпката на феновете просто ме шокира. Вие виждате колко много мениджъри уволняват сега. Те се намират под натиск след няколко лоши резултати, но Венгер се справя. Мисля, че той ще се справи и сега. Феновете са разочаровани, защото сега Лестър е лидер в класирането, а не някой голям отбор. Всички виждат в това изпуснат шанс. Нашият отбор е достатъчно добър, за да спечели титлата. Сега ние може да победим когото си поискаме", заяви Рамзи.

 

  Сподели
128