Ман Сити с нова грешна стъпка (видео)


И. Ангелов

Ман Сити с нова грешна стъпка (видео)

Манчестър Сити гостуваше на Норич Сити в срещата между двата тима от поредния тридесети кръг на английската Висша лига. След нулево равенство обаче Мануел Пелегрини даде шанс на всички отбори около Топ 4 да се възползват от разочарованието срещу един от най-слабо представящите се отбори в елита.

Така надеждите за титла отново понесоха удар за "гражданите", което ги постави на 9 точки от Лестър, който играе с Нюкасъл в понеделник. 

Похвали заслужава и Норич, който понесе биткаджийски натиска на Сити, а дори можеше и да спечели след удар на Патрик Бамфорд, който срещна горната греда. 

Агуеро бе най-голямата опасност за гостите с няколко опасни положения, които Ръди спаси. Още в 15-ата минута вратарят се прояви при пряк-свободен удар от аржентинеца. В 30-ата минута при нов добър удар на Агуеро ниско по земя, Ръди се намеси с една ръка и спаси вратата си. Норич постепенно навлизаше в мача и Бамфорд принуди с добър удар от дистанция Джо Харт да гледа как топката среща гредата на неговата врата.

След почивката Силва имаше златен шанс да открие в 64-ата минута, но от добра позиция потърси да спечели статично положение и се провали. Пелегрини представи и Ихеаначо към края, но по-доброто положение дойде за домакините чрез Доранс, макар до гол така и да не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
101