Стоук се върна в края срещу Челси


И. Ангелов

Стоук се върна в края срещу Челси

Челси продължава без загуба при Хидинк и днес в срещата от поредния двадесет и девети кръг на английската Висша лига, когато столичани посрещнаха Стоук Сити на своя "Стамфорд Бридж". Днес при липсата на Диего Коста в атака неговият заместник Бертран Траоре вкара в първата част, но Диуф донесе равен в края на мача за 1:1.

Стоук започна срещата с добър процент владение и трябваше да видим гол за гостите в 21-ата минута когато Диуф бе намерен на добра позиция от Афелай с центриране с външната част на крака. След ситуацията "сините" започнаха да показват добри действия в атака.

Така след няколко удара се стигна до 39-ата минута когато Матич спечели топката от Афелай и намери Траоре в предни позиции, а той стреля в далечния ъгъл за 1:0.

След почивката отново Стоук започна по-добре, и отново Челси започна да печели владение след средата на полувремето. Така Бътланд запази вратата си в 81-ата минута срещу резервата Лофтъс-Чийк, за да даде шанс на своите за точката. Тя дойде в 85-ата минута, когато при центриране Куртоа изби слабо и с глава Диуф вкара за 1:1.

  Сподели
103