Коутиньо: Клоп ни прави по-добри


Н. Гавазов

Коутиньо: Клоп ни прави по-добри

Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо е на мнение, че той и съотборниците му прогресират под ръководството на своя мениджър Юрген Клоп. Мърсисайдци продължават да демонстрират нестабилност в представянето си и след пристигането на немския специалист на "Анфийлд" и в момента заемат 12-то място в класирането на Висшата лига.

Въпреки това, Коутиньо чувствам че тренировките на Клоп повишават класата на играчите, а това може да направи по-добър и отбора.

"Мисля, че се движим под правилно направление и ние вярваме, че може да се сражаваме за големи награди и заедно с феновете да преживяваме някои специални моменти. Упорито се трудим на тренировките и се наслаждаваме на неговите методи на работа, които ни помагат да ставаме по-класни играчи. Нашият отбор играе с висока преса и на мен ми харесва това. С този стил имаме по-голяма свобода при владеенето на топката. Отговорността продължава да лежи върху нас, но мениджърът ни помоли да играем по-естествено и благодарение на това ние можем по-добре да се изразяваме. Клоп ни разказа за своите идеи и те ни помагат да ставаме по-добри", заяви Коутиньо.

 

  Сподели
88