Хидинк: Не играхме зле


Н. Гавазов

Хидинк: Не играхме зле

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк сподели мнение за срещата с ПСЖ от осминафиналите на Шампионска лига, която лондончани загубиха с 2:1. Според холандския специалист, отборът му е играл добре, особено отчитайки кадровите проблеми преди мача.

"Мога да завиждам на състава на ПСЖ. Можеше по-остро да завършваме контраатаките. Трудно е да се противопоставиш на такъв отбор. Не се радвам на поражението, но то не е толкова ужасно", заяви Хидинк.

"Показахме добър футбол. Не само четиримата защитника, но и полузащитниците играха силно в отбрана. Разбира се, бяхме принудени да направим някои промени. Тери и Зума не играха за нас и ако вземем това в сметките, то ние добре играхме. Имахме положения преди гола. Забравихме как се играе футбол в първите минути, но след това подобрихме играта си, но малко не ни провървя с последния пас. Мачът се развиваше в много високо темпо", каза още холандецът.

"Ако оставим емоциите настрана, съперникът има много силен отбор, така че не се представихме зле. ПСЖ обича да играе красив футбол и обича да атакува, така че трябва да внимаваме в мачовете си с тях. Вторият гол бе типичен за тях. ПСЖ играе умно и това трябва да се отчете. В такива мачове не бива и за секунда да губиш концентрация", завърши мениджърът.

 

  Сподели
134