Сабалета очаква големи промени в Сити


Н. Гавазов

Сабалета очаква големи промени в Сити

Защитникът на Манчестър Сити Пабло Сабалета призна, че играчите в отбора се опасяват от очакваните големи промени във връзка с предстоящото пристигане на Хосеп Гуардиола на мениджърския пост на тима. Предполага се, че Сабалета е един от тези, чието бъдеще на "Етихад" може да се окаже под въпрос след смяната на мениджърите. Но Пабло призова съотборницит си да не гледат много надалеч и да се съсредоточат върху сегашния сезон, в който "гражданите" все още водят битка на четири фронта.

"Трябва да приемем това. След толкова много слухове клубът реши да обяви за предстоящата смяна сега и ние добре разбираме случващото се. За нас е важно как може по-добре да се представим през този сезон. Всички ние подкрепяме Мануел Пелегрини. Той забележително се труди за този клуб и в това отношение нищо не се е променило. След това, след края на сезона ще видим какво ще се случи и ще реши новият мениджър. Очакваме промени, това е нормално, но сега не е време да разсъждаваме за бъдещето, тъй като има още много време дотогава. Ние трябва на 100 % да се съсредоточим върху предстоящите двубои", заяви Сабалета.

"Намираме се на шест точки от върха, мачът с Лестър бе от голямо значение и е жалко, че го загубихме. Но пред нас има дълъг път. В тази лига не може да се предадеш. Трябва да продължаваме упорито да работим и просто да се постараем да си върнем добрата форма, за да печелим мачовете си. Пред нас е и Шампионска лига, поради това трябва да се върнем към своя пик, а за да стане това трябва най-добрите играчи да играят своя най-добър футбол", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
115