Челси и Уотфорд не си вкараха


И. Ангелов

Челси и Уотфорд не си вкараха

В срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша Лига Уотфорд посрещна Челси и двата тима не успяха да стигнат до гол за крайното 0:0 помежду им. Така Челси съхранява позицията си на 13-ото място, но ще съжалява, че късно в срещата класни спасявания лишиха тима от трите точки.

До почивката най-доброто положение бе за домакините в 25-ата минута, когато Холебас центрира добре за Игало, но той не успя да нацели топката от непосредствена близост. В 33-ата минута Челси отговори чрез Оскар. 

Във второто полувреме Холебас продължи да тероризира отбраната на "сините" и да центрира опасно, като няколко добри удара затрудниха Куртоа. В 73-ата минута за гостите обаче се появи Азар на мястото на Матич и само след 4 минути той се озова с топка на опасна позиция, намирайки Иванович за добър удар и спасяване. В 81-ата минута Гомес лиши Азар от гола, когато той не успя да овладее подаване от Вилиан в наказателното поле. 3 минути преди края удар с глава на Коста можеше да реши всичко, но Гомес отново спаси по изключителен начин.

  Сподели
148