Завръщането на Стъридж се отлага


Н. Гавазов

Завръщането на Стъридж се отлага

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж не е близо до завръщане в строя. 26-годишният футболист се намира извън терена от 26 декември и за цялото време откакто Юрген Клоп е начело на "червените", англичанинът е провел само 106 минути.

Безкрайните проблеми със здравето за последните три години доведоха до това, че Съридж бе достъпен само в 46% от мачовете. В началото на седмицата се появиха слухове, че Даниел може да се появи на терена в началото на следващия месец, но се оказва, че това не е вярно и феновете на Ливърпул няма с какво да бъдат зарадвани по отношение на Даниел.

"Ситуацията около Стъридж не е променена. През последните седмици той проведе много тренировки, но и много често бе принуден да почива. Това са нюансите около него. Историята на травмите му показва, че нещо не е нормално. Трябва да пределно внимателни към всяка информация, която получаваме за него. Към момента няма никакво постоянство при Даниел, процесът на завръщането му постоянно е прекъсван. Нямам съмнения относно класата му, видях какво прави на тренировките и трябва да продължим да работим над завръщането му. Това е всичко", заяви Клоп.

 

  Сподели
82