Тотнъм е готов да награди Почетино с нов договор


Н. Гавазов

Тотнъм е готов да награди Почетино с нов договор

Тотнъм готви предложение за нов договор на своя мениджър Маурисио Почетино, съобщават британски източници. Както е известно, аржентинският специалист оглави "шпорите" през лятото на 2014 година. Почетино по време на своя втори сезон на "Уайт Харт Лейн" продължава да гради млад и симпатичен отбор, който в момента се намира в топ 4 и дори някои специалисти определят като кандидат за титлата.

Успехите на мениджъра не остават без внимание и според някои слухове, интерес към него проявяват Челси и Манчестър Юнайтед. До края на договора на Маурисио остават три и половина години, но президентът на клуба Даниел Леви иска да свърже бъдещето на мениджъра с по-дългосрочно съглашение.

Сега 43-годишният Почетино получава по 3.5 милиона паунда на година, но новата сделка ще му донесе съществено увеличение, което няма как да не зарадва аржентинеца.

"Щастлив съм тук. Създадохме много добър колектив, със силен фундамент за бъдещи успехи и много се радвам за това. Съсредоточен съм върху работата си тук, искам упорито да се трудя и ще се опитам да постигна успехи с Тотнъм", заяви Почетино.

 

  Сподели
88