Ди Канио: Играта на Юнайтед при Ван Гаал не е привлекателна


Н. Гавазов

Ди Канио: Играта на Юнайтед при Ван Гаал не е привлекателна

Бившият нападател на Лацио, Ювентус, Уест Хем, а също така и мениджър на "чуковете" Паоло Ди Канио сподели мнение за кризата в Манчестър Юнайтед, а също така говори за представянето на Лестър през този сезон.

"Играта на Юнайтед при Ван Гаал не е привлекателна. Темпото не е високо, футболът е много академичен. В един момент пристигането на Швайнщайгер позволи на отбора да постига резултати. Но сега отборът е в криза, на неговото възприятие влияе това, че за последните 18 месеца бяха похарчени много пари за футболисти. Юнайтед загуби духа си, присъщ на английските отбори. Според мен в криза е и Рууни, той вече я няма тази енергия, която му позволяваше да бъде на високо ниво", заяви Ди Канио.

"Лестър? Това е фантастична история, която ме кара да се гордея, че съм италианец. Раниери даде на един британски отбор най-добрите черти от италианския футбол. Убеден съм, че успехът на Лестър не е еднодневен. Отборът може да завърши първенството в петицата, но дори да не го направи, неговото представяне през първата част на сезона не бива да се забравя", каза още италианецът.

 

  Сподели
75