Манчестър Сити обърна Уотфорд


И. Ангелов

Манчестър Сити обърна Уотфорд

Манчестър Сити гостуваше на "Викъридж Роуд Стейдиъм" в среща от поредния двадесети кръг на английската Висша лига, като днес домакините от Уотфорд успяха да излязат напред в резултата, но след голове от Яя Туре и Серхио Агуеро "гражданите" успяха да обърнат двубоя в своя полза малко преди края за 2:1.

Първото полувреме беше равностойно за двата отбора, като двата отбора си разменяха атаки с много подавания и се възползваха от загубени топки в средата на терена. 

В 55-ата минута след една ситуация, в която Капу можеше да вкара, Бен Уотсън центрира и Коларов нещастно отигра с глава топката в собствената си врата за 1:0. След попадението Пелегрини замени Стърлинг с Навас. След тази ситуация Сити осъществи контрол над топката и затисна своя опонент.

Така се стигна до един корнер в 82-ата минута когато Силва центрира за Яя Туре и от воле той матира Гомес за 1:1. Само 2 минути след това Саня центрира в наказателното поле от дясно и Серхио Агуеро се вклини между двама бранители за нов удар с глава и пълен обрат до 2:1.

  Сподели
90