Рууни и Марсиал носят победа над Суонзи (видео)


И. Ангелов

Рууни и Марсиал носят победа над Суонзи (видео)

Манчестър Юнайтед прекрати поредицата си от 8 срещи без победа когато днес в среща от поредния двадесети кръг на английската Висша лига "червените дяволи" посрещнаха Суонзи Сити на "Олд Трафорд". Днес домакините поведоха чрез Марсиал преди Сигурдсон да изравни и Рууни да донесе победата с 2:1 с красив гол.

Юнайтед започна по-силно и наложи контрол над срещата, организирайки няколко атаки. Ашли Йънг носеше опасности често по десния фланг на терена. До почивката обаче голове не паднаха.

Марсиал реализира с първата атака на тима във второто полувреме. Тук Йънг центрира от дясно, топката прескочи Рууни и неговият партньор в атака с глава успя да намери мрежата за 1:0.

В 63-ата минута Суонзи бе близо до изравняване когато Аю се намери между Блинд и Смолинг при подаване на Сигурдсон и стреля с глава в гредата. Самият Сигурдсон обаче върна равния 7 минути след това когато бе намерен от Бароу за удар с глава, с който прехвърли по хитър начин Де Хеа - 1:1.

Крайният резултат оформи Уейн Рууни в 77-ата минута когато Марсиал навлезе по диагонала през Фернандес и пусна топката по земя за своя капитан, който елегантно с пета успя да вкара за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111