Норич и Евертън не се победиха в завръщането на Бейнс


И. Ангелов

Норич и Евертън не се победиха в завръщането на Бейнс

Норич Сити прие Евертън в среща от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига. Днес гостите успяха да поведат рано чрез Ромелу Лукаку, който вкара в шести пореден кръг, но Уес Хулахан върна попадение във втората част за крайното 1:1. Срещата ще се запомни и с първия старт на Лейтън Бейнс от месец май насам.

Още в 15-ата минута Норич не успя да изчисти след един корнер и топката попадна в Деулофеу, който центрира на главата на Лукаку за 1:0. Това бе 12-то попадение във Висшата лига за нападателя и общо 15-то за кампанията. Малко след тази ситуация Коне пропусна добро положение, а Лукаку някак не вкара отново в 31-ата минута, когато Клевърли го намери на перфектна позиция.

В 39-ата минута Бейнс нацели гредата с воле, дошло след добра атака. Уес Хулахан успя да върне равенството в 47-ата минута, когато при корнер Бенет стреля с глава, Баркли изчисти от гол-линията, но Хулахан добави от непосредствена близост за 1:1.

В 71-ата минута домакините също пропуснаха чисто положение за гол чрез Джером. Евертън имаше своята възможност в полувремето пред Бари в 78-ата минута.

  Сподели
89