Ван Гаал: Само трябваше да вкараме


Н. Гавазов

Ван Гаал: Само трябваше да вкараме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели мнение за срещата с Уест Хем от 15-я кръг на Висшата лига, в която двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 0:0.

"Мисля, че проведохме много добър мач, само трябваше да вкараме. Нужно е да реализираме такива положения, трябва да вкарваш, иначе няма как да победиш. Това много огорчава и играчите, защото те искат да бележат. Ние трябва да завършваме атаките по-добре, отколкото сега. Може всеки ден да тренираме удари по вратата. Трябва да знаете, че го правим. Извеждаме играчите на позиция за удар, но за да се вкарат головете е нужно самообладание и късмет. Най-важното е да създаваме положения и да доминираме. Днес бяхме креативни и доминирахме, забравяйки да вкараме", заяви Ван Гаал.

"Разбирам и същевременно не разбирам разочарованието на феновете, защото може да се види, че се борехме до самия край. Имахме фантастичен отборен дух и доминирахме. Съперниците губят точки, тъжното е, че ние също губим, но аз гледам само моя отбор", каза още холандецът.

 

  Сподели
248