Лестър и Юнайтед с незадоволително равенство (видео)


FUTBOL-TV

Лестър и Юнайтед с незадоволително равенство (видео)

Отборите на Лестър и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в среща от кръга на Висшата лига, която се игра на "Кинг Пауър Стейдиъм". Равенството не задоволява нито един от двата тима, които дадоха лидерската позиция на Манчестър Сити, победил по-рано днес Саутхамптън.

Иначе голмайсторът на "лисиците" Джейми Варди откри резултата в 24-ата минута. Шмайхел подаде към Фукс, който напредна и изведе Варди зад отбраната. Нападателят показа много добро движение и пусна топката покрай излезлия Де Хеа. Това бе негов гол в 11-и пореден мач във Висшата лига, с което излезе начело в тази класация, изпреварвайки Рууд ван Нистелрой.

Точно в 45-та минута Бастиан Швайнщайгер изравни за "червените дяволи", като попадението му влезе в историята, защото беше неговото първо от идването му на "Олд Трафорд" през лятото.

След почивката Швайни и Депай пропуснаха да направят обрата пълен. Двамата нямаха късмет да се разпишат от добри позиции. Уйоа пък пропусна добра възможност, за да донесе трите точки на Лестър.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
219