Юнайтед с победа над Уотфорд


И. Ангелов

Юнайтед с победа над Уотфорд

Манчестър Юнайтед ще заеме първата позиция в класирането след ранната среща от поредния тринадесети кръг на английската Висша лига. Днес "червените дяволи" гостуваха на "Викаридж Роуд" на Уотфорд, като успяха да поведат с благодарение на гол от Мемфис Депай преди Дийни да изравни от дузпа и в самия край да си вкара автогол за крайното 2:1.

Още в 11-ата минута заместникът на липсващите нападатели Депай получи центриране от Андер Ерера и откри резултата от воле през Гомес - 1:0. В 25-ата минута обаче Ерера се контузи и напусна игра за Рохо. В 31-ата при един корнер за гостите няколко играчи в червено се разминаха с гола. Към края на полувремето Уотфорд започна да намира мястото си в срещата и да атакува.

Във второто полувреме Давид Де Хеа се прояви на няколко пъти срещу Трой Дийни и Одион Игало, но в 85-ата минута Игало спечели дузпа срещу Рохо и Дийни реализира във вратата на Давид Де Хеа за 1:1. Точно преди да изтече редовното време Юнайтед организира преса пред вратата на домакините и в една ситуация при избит удар на Перейра топката попадна в Швайнщайгер, който стреля в Дийни и нападателят си вкара автогол в опит да блокира удара за крайното 2:1.

  Сподели
161