Анчелоти: Не мисля за Челси


Н. Гавазов

Анчелоти: Не мисля за Челси

Карло Анчелоти опроверга слуховете за евентуално завръщане в Челси и сподели мнение за надпреварата за Скудетото в Серия А. Както е известно, вчера в медийното пространство се появиха слухове за начало на преговори между Челси и Анчелоти, който трябва да замени провалилия се сегашен мениджър на "сините" Жозе Моуриньо. Италианецът признава, че има други планове.

"Винаги трябва да си готов за спонтанни промени. Английската Висша лига е очарователна, но сега аз съм готов да оглавя клуб от друга страна. Челси или Байерн? Към момента това са слухове. Челси си има мениджър, който е готов да решава възникналите проблеми и клубът правилно постъпва, че подкрепя Моуриньо. При Байерн е обратното - там няма проблеми и поради това Байерн не се нуждае от смяна на треньора", заяви Анчелоти.

"Италианската лига е много балансирано първенство, има много отбори, които играят на високо ниво. Мисля, че до последно няколко отбора ще се движат на едно ниво. Преди седмица смятах Рома за фаворит, но сега много ми харесва как играе Наполи. Интер все още не показва зрелищен футбол, но в този отбор има страшна сила. За мен това е отбор-загадка", добави специалистът.

"Добри неща говорих за Синиша още преди мача с Лацио. Но тази победа е много важна за Милан, тя създаде добра атмосфера в отбора. Един треньор винаги се нуждае от време, за да предаде своите идеи на играчите, а след това идват резултатите. Михайлович е подходящ треньор за Милан, той има голям опит и знае много неща за футбола", завършва Анчелоти.

 

  Сподели
120