Бони: Феновете ще видят истинския Бони


Н. Гавазов

Бони: Феновете ще видят истинския Бони

Нападателят на Манчестър Сити Вилфрид Бони е убеден, че може достойно да замени своя партньор в отбора Серхио Агуеро. Великолепната форма на аржентинеца и многобройните травми на африканския футболист предопределиха лошия старт на Бони на "Етихад". Нов шанс нападателят получи след като стана ясно, че Агуро ще отсъства за период от 4-5 седмици.

Тъй като в този отрязък от време са важните мачове от Шампионска лига срещу Севиля и градското дерби с Манчестър Юнайтед, от играта на Вилфрид в голяма степен ще зависят и резултатите на "гражданите" в тези мачове. Самият Бони е готов да се хване за тази възможност.

"Никой не желае някой от съотборниците му да е контузен, но във футбола се случват такива неща. Сега трябва да работя от мач на мач и да направя всичко, което зависи от мен. Трябва да се възползвам от този шанс и отново да започна да вкарвам. Странни неща се случиха, откакто дойдох тук. Получих три или четири травми, трудни намерих игровия ритъм и оптималната си форма. За последните пет години нито един път не съм пропускал два поредни мача. Надявам се, че сегашните неуспехи приключиха и феновете ще видят истинския Бони", заяви нападателят.

 

  Сподели
110