Клоп: Папараците преди мен знаят къде отивам


Н. Гавазов

Клоп: Папараците преди мен знаят къде отивам

Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп разказа за първите си работни дни в Мърсисайд, а също така сподели мнение за вниманието от страна на медиите и високия обществен интерес към своята личност.

"Тук всичко е много по-различно. По всичко изглежда, че папараците още преди мен знаят къде отивам. Вече общувах с много хора. Опитах се да разбера как действа Ливърпул. Това е голяма крачка и засега всичко е наред", заяви Клоп.

"Имаме някои проблеми с играчите, които бяха в националните си отбори, но това е нормално. Винаги е нервно когато чакаш информация за играчите в националните отбори. Получихме неприятни новини за Джо Гомес (играчът е аут за 9 месеца)", каза още мениджърът.

"През всичкото това време гледах футбол, наблюдавах играчите. Никога не съм мислил за натиска и вниманието върху мен. Не обичам когато постоянно ме снимат. Това е забавна работа: да чакаш три часа докато дойда, да снимаш и да си тръгнеш. Интересува ме само това, което е вътре в клуба. Не чета пресата, аз си имам само своите очаквания", добави Клоп.

 

  Сподели
113