Кийн: Арсенал е много мек


Н. Гавазов

Кийн: Арсенал е много мек

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн заяви, че не е изненадан от проблемите на "мекия и слаб" Арсенал в Шампионска лига. Както е известно, "артилеристите" се оказаха в тежка ситуация в своята група, след като загубиха с 3:2 от Олимпиакос на свой терен. След мача Арсен Венгер се оплака от липса на късмет, но Кийн е на мнение, че нещата стоят по друг начин.

"Не съм изненадан. Мениджърът им говори, че не им е провървяло, но ако погледнете няколко играчи, вие ще видите колко са меки. Арсенал е мек. Те са слаби. Головете, които пропускат... Във вторник вечер това бяха поредните две статични положения", заяви Кийн.

"Ти нямаш никакви шансове за победа във какъвто и да е голям мач, ако се отбраняваш по този начин. Мисля, че на този отбор точно това е слабото му място. На тях им липсва характер, лидери и победители. Определено, останалите тимове ще се радват всяка седмица да играят срещу тях. Не ме разбирайте неправилно, харесва ми да гледам Арсенал. Мисля, че е приятно да се гледат, особено когато атакуват. Но за съжаление, отбраната е част от футбола, а също така са слаби духом", добави Кийн.

 

  Сподели
176