Роджърс призна, че работата му е в опасност


Н. Гавазов

Роджърс призна, че работата му е в опасност

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че работата му се намира в опасност. През последно време все по-големи стават призивите на феновете на мърсисайдци за уволнението на специалиста, чийто отбор не се представя добре, въпреки покупките през лятото. В същото време вчера се появи информация, че собствениците на клуба имат пълно доверие към Роджърс, което предполага, че мениджърът ще запази работата си най-малко до зимата. Брендън потвърди за подкрепата от страна на босовете, но също така призна, че не се чувства недосегаем.

"Никога не съм бил достатъчно самодоволен, за да си мисля, че моята работа е в безопасност. Може би именно този страх кара един мениджър да се движи напред, позитивен страх. Ти трябва всеки ден да си в най-добра форма. Това не ме плаши и аз съм напълно уверен в това, което върша. Моята вяра и увереност винаги са при мен, но аз не отричам факта, че трябва да се постигат резултати. Освен това, трябва да осигурявам добра игра, за да продължавам да си върша своята работа", заяви Роджърс.

"Откакто съм тук, с моето място са свързвани десет треньора. Аз обаче поддържам редовен контакт със собствениците и нашите отношения винаги са били много силни. Аз винаги ще чувствам уважение от страна на босовете, независимо от това, дали ще се задържа за ден, месец или година. Но трябва да се постигат резултати и ние се стремим към това. Знаем, че една победа ще ни доближи до топ 4. Сезонът все още е в ранния си стадий", добави мениджърът.

 

  Сподели
38