Ливърпул загуби Ловрен за дълъг период от време


Н. Гавазов

Ливърпул загуби Ловрен за дълъг период от време

Късно снощи Ливърпул все пак успя да се класира за четвъртия кръг на Купата на Лигата, след като преодоля четвъртодивизионния Карлайл след изпълнение на дузпи. Лошата новина е, че мърсисайдският отбор загуби защитника Деян Ловрен за дълъг период от време, което ще докара допълнителни главоболия на треньорския щаб.

за 120 минути "червените" нанесоха 47 удара по вратата на съперника, но успяха да вкарат само един гол, с което демонстрираха "фантастичен" процент на реализация на положенията.

В 117-та минута Ловрен неуспешно се приземи на земята и получи травма. Предполага се, че става дума за травма на глезена. Хърватският защитник напусна терена на носилка и с кислородна маска.

След мача мениджърът Брендън Роджърс не дойде на пресконференцията и вместо него изпрати своя асистент Гари Макалистър, който сподели новини за състоянието на Ловрен, а също така и за Роберто Фирмино, който бе принудително заменен в 35-та минута.

"Ловрен неуспешно се приземи. Изглежда много неприятно, изнесоха го от терена, но ние се надяваме, че не е толкова лошо както изглежда. Роберто също се приземи лошо, но ми се струва, че при него всичко е наред", заяви Макалистър.

Според първите слухове около състоянието на Ловрен, бранителят е навехнал глезен и ще остане извън терените за период от около месец. Предполага се, че до края на деня ще станат известни подробностите около състоянието на играча.

 

  Сподели
121