Юнайтед с втората поредна победа и второ място в класирането


FUTBOL-TV

Юнайтед с втората поредна победа и второ място в класирането

Манчестър Юнайтед стигна до успех с 3:2 като гост на Саутахамптън в среща от кръга на Висшата лига. Така "червените дяволи" се изкачиха на второто място в класирането. В герой за гостите отново се превърна Антони Мартиал, който реализира два гола във вратата на Маартен Стекелнбург.

Иначе Грациано Пеле откри резултата в 13-ата минута. Италианският национал прониза Давид де Хеа с удар отблизо. Само няколко минути Пеле бе близо до отбелязване на втори гол за "светците", но ударът му срещна лявата греда. В 35-ата минута Антони Мартиал изравни, след като технично преодоля бранител на домакините и прати топката в мрежата на Стекеленбург.

Отново Мартиал бе точен за своя тим, като направи обрата в мача - пет минути след почивката. Младият френски бе точен с красив завършващ удар покрай стража на домакините. Хуан Мата до голяма степен уби интригата, след като се разписа за 1:3 в 68-ата минута. Испанският национал остана на отлична позиция в наказателното поле на гостите, след като преди това Мемфис Депай бе ударил гредата зад Стекеленбург.

Все пак домакините успяха да се върнат в мача, когато в 86-ата минута Грациано Пеле намали изоставането на своя тим, след удар с глава при едно центриране на Садио Мане. До нов гол обаче не се стигна и така Юнайтед се поздрави с успеха.

  Сподели
163