Де Брюйне е готов за ротациите на Пелегрини


Н. Гавазов

Де Брюйне е готов за ротациите на Пелегрини

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне заяви, че е готов да не играе във всеки един мач. Именно отсъствието на редовна игрова практика навремето подтикна белгиецът да напусне Челси и да премине във Волфсбург. През това лято Кевин се завърна в английския футбол много по-зрял и опитен играч и сега е готов да се примири с високата конкуренция и необходимостта от ротация на състава.

"Дойдох в този клуб, за да печеля трофеи и отборът добре започна сезона. Сега ни предстои да играем по два пъти в седмицата, поради това е нужно да използваме дълбочината на състава. Щастлив съм да бъда част от това", заяви Де Брюйне, който в събота дебютира за новия си клуб, появявайки се като резерва в мача с Кристъл Палас.

"Бе малко трудно да изляза по този начин, но мисля, че не игра зле след като бях само три дни тук. За отбора бе важно, че постигна победа. Просто влязох и се опитах да играя колкото се може по-добре. Всеки знае, че съм нов в отбора и имам нужда да свиквам с техния стил на игра, а това е друг стил. Всичко ще се подреди, само трябва да бъдем търпеливи", заяви Де Брюйне.

 

  Сподели
159