Невероятен обрат за Лестър срещу Вила (видео)


FUTBOL-TV

Невероятен обрат за Лестър срещу Вила (видео)

Лестър записа победа с 3:2 над Астън Вила в среща от кръга на Висшата лига. В драматичен мач "лисиците" стигнаха до пълен обрат срещу днешния си съперник, след като изоставаха с 0:2 двайсетина минути преди края.

Джак Грийлиш преди почивката със страхотен гол и Карлес Хил след час игра дадоха преднина на гостите от Бирмингам. Все пак домакините се активизираха и стигнаха до крайния успех. Първо Ричи де Лает намали на 1:2 в 72-та минута. Тогава Рияд Марез асистира на бившия играч на Манчестър Юнайтед, който с помощта на гредата бе точен.

В 82-та минута равенството беше възстановено, след като Рияд Марез намери Дани Дринкуотър отстрани на наказателното поле, а той подаде към Джейми Варди, който от добра позиция не сбърка за 2:2.

Победното попадение дойде в последната минута на редовното време. Нейтън Дайър бе точен с глава за 3:2. Така домакините се поздравиха с третата си победа и продължават пет мача без загуба през новия сезон. Те излязоха на втората позиция с 11 точки, на четири от лидера Манчестър Сити. Астън Вила продължава да крета в близост до опасната зона със само четири точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123