Макларън: Дори играчите на Арсенал се изнанедаха


Н. Гавазов

Макларън: Дори играчите на Арсенал се изнанедаха

Наставникът на Нюкасъл Стив Макларън заяви, че клубът ще подаде апелация относно изгонването на нападателя Александър Митрович в съботната среща от Висшата лига с Арсенал. Както е известно, само 15 минути след началото на въпросния мач Митрович бе изгонен за груба игра срещу полузащитника на "артилеристите" Франсис Кокелен.

20-годишният сърбин подведе отбора си, който претърпя поражение с 1:0. Но Макларън не е съгласен с решението на рефера Андре Маринър и сега ще се опита да избави своя възпитаник от полагащата се дисквалификация от три мача.

Разстроени сме, че вече втори мач завършваме с десет човека. Муса Сисоко извърши същото нарушение, а получи жълт картон. Няколко пъти гледах повторенията. Топката падаше, очите му бяха нагоре и той настъпи съперника. Не гледаше другия играч, той нямаше никакви зли помисли. Убеден съм, че там нямаше опасна игра. Виждал съм много такива единоборства, все пак това е контактна игра. Може би реферът прекалено много се е увлякъл да гледа Match of the Day и забрави за себе си. Това може да стане проблем. Надявам се, че ще подадем апелация. Може би ще претърпим неуспех. Но видяхте недоумението сред играчите, дори за футболистите на Арсенал това бе изненада", заяви Макларън.

 

  Сподели
152