Кристъл Палас победи на гости на Челси (видео)


И. Ангелов

Кристъл Палас победи на гости на Челси (видео)

Жозе Моуриньо продължава с неубедителното начало на кампанията за Челси, след като днес в среща от четвъртия кръг на английската Висша лига той прие Кристъл Палас за загуба с 2:1. Единствената позитивна новина за него може да се окаже края на головата суша на Фалкао и продължилата добра игра на новата покупка Педро.

Педро започна добре за "сините" и можеше да открие резултата в 19-ата минута. Куртоа спаси своите в 25-ата срещу Сако. Гостите издържаха до почивката след няколко добри намеси от МакКарти на врата.

Втората част предложи много добри моменти пред двете врати. В 65-ата минута заслужено Палас поведе след добра игра на Суаре и Боласие, който намери Сако, чийто първи удар бе блокиран от Азпиликуета, но при добавката той направи резултата 1:0.

В 79-ата минута Педро асистира за попадение на Фалкао с глава и 1:1, но в следващата си атака гостите отново поведоха, когато Боласие центрира добре, Сако отклони за Уорд и 2:1. До края Челси затисна своя опонент в собственото наказателно поле, но гостите издържаха. Това се оказа и първата победа на Палас над Челси във Висшата лига.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103