Реднап: Бераино ще премине в Тотнъм


Н. Гавазов

Реднап: Бераино ще премине в Тотнъм

Бившият мениджърът на Тотнъм Хари Реднап е убеден, че "шпорите" ще успеят да договорят с УБА трансфера на Саидо Бераино. "Дроздовете" не бързат да се разделят със своята млада звезда, въпреки отправените две оферти от страна на лондонския клуб и молбата за трансфер играча. Според слуховете, УБА иска да получи за своя футболист 25 милиона паунда.

Впрочем, Реднап е на мнение, че ръководителите на двата клуба ще намерят компромис в преговорите.

"В момента това е като игра на покер между Даниел Леви и Джереми Пис. В тази ситуация козовете се държат от Пис, защото Тотнъм отчаяно се нуждае от нападател, а Бераино е единствената им цел. Мисля, че сделката ще се състои в последния ден за трансфери", заяви Реднап.

"Може и зад кулисите самият играч вече е договорил контракта си с новия клуб. Дори мисля, че вече си е намерил жилище в Лондон. Сега двамата президенти блъфират един срещу друг, опитвайки се да осигурят най-добри условия за своите клубове", добави бившият наставник на Тотнъм.

"Мисля, че това е добра сделка за двата клуба и не мисля, че Тони Пюлис си е загубил съня от това. Той има други играчи в отбора и е щастлив да получи парите и да пусне футболиста, който е нещастен в клуба", завършва Реднап.

 

  Сподели
204