Чех: Радвам се, че се реабилитирах


Н. Гавазов

Чех: Радвам се, че се реабилитирах

Вратарят на Арсенал Петр Чех изрази радостта си от това, че в мача с Ливърпул той получи възможност да се реабилитира за проваления старт на своята кариера в новия клуб. Опитният страж може с пълно основание да поеме върху себе си вината за двата пропуснати гола срещу Уест Хм в първия кръг на Висшата лига, но в своя втори мач на "Емирейтс" Чех напълно се реабилитира и направя няколко невероятни спасявания.

"Когато излизаш в своя първи мач за новия отбор и не всичко се развива така, както трябва, ти трябва да се върнеш към работата, защото е нужно да се реабилитираш. Това бе един от тези двубои, в които аз се оказах на правилното място в правилното време. Трудно ми е да повярвам, че мачът завърши при резултат 0:0 при толкова много положения за гол", заяви Чех.

"Бентеке се опита да отнеме топката в ситуацията с Бентеке, поради това трябваше да почакам, а след това да побързам и да отразя удара. Позитивът в този мач се състои в това, че създадохме много положения за гол през второто полувреме. До почивката допуснахме много грешки и улеснихме съперника", каза още стражът.

 

  Сподели
114