Ван Гаал обеща, че Де Хеа няма да бъде продаден


Н. Гавазов

Ван Гаал обеща, че Де Хеа няма да бъде продаден

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че клубът няма намерение да продава вратаря Давид Де Хеа до закриването на трансферния прозорец. През това лято 24-годишният испанец активно е свързван с преминаване в Реал Мадрид, но Ван Гаал не се плаши от факта, че контрактът на Давид изтича през следващото лято.

"Мисля, че когато Манчестър Юнайтед иска някакъв играч, този пристига - с изключение на случаите когато неговия клуб не го продава. Такъв е и случаят с нас. Ние не продаваме Де Хеа", заяви Ван Гаал.

Също така холандецът съобщи, че не възнамерява да извършва панически покупки през останалата част от лятото. Мениджърът се интересува само от такива играчи, които са способни да направят Юнайтед по-силен.

"Искаме да станем по-силни, но по своему, а не както говорят хората и както се пише по вестниците. Покупката на даде футболист трябва да подобри наличния подбор от играчи и не на всяка цена. Имам в състава си 28 играчи и вече казах, че подобрихме отбора. Вие виждате с какво разполагаме - на всяка позиция имаме по двама изпълнители. Нямаме нужда да променяме каквото и да е, но когато има възможност да станете по-силни, ние трябва да се възползваме от нея. Но не както пишете и ни свързвате с един или друг играч, а според нашите предварителни планове. Не изпитвам никакъв натиск по отношение на покупките", добави холандецът.

 

  Сподели
64