Бегович: Вторият гол ни извади от строя


Н. Гавазов

Бегович: Вторият гол ни извади от строя

Вратарят Асмир Бегович, който достатъчно добре се представи в своя първи в стартовия състав мач във Висшата лига, с нетърпение очаква следващия двубой на своя отбор. Босненецът направи няколко важни спасявания на "Етихад", които не позволиха на Манчестър Сити да победи Челси с по-голям резултат. По понятни причини Асмир е разстроен от резултата, но вратарят чувства, че в мача е имало и положителни моменти.

"Спасяванията са част от моята работа. Длъжен съм да помагам на отбора когато е нужно това. И ми е трудно да приема поражението, след което твоите спасявания не означават толкова много. Трябва да се стегнем и да подобрим представянето си, както и резултатите", заяви Бегович.

"Дойдохме на "Етихад" за да победим. Или да вземем точка. Но Манчестър Сити искаше да докаже много неща и веднага започна агресивно. Ние не успяхме да покажем аналогична интензивност през първото полувреме, но след това отговорихме на предизвикателството и през второто полувреме създадохме няколко отлични шансове и повече контролирахме играта. Но е трудно, ако не вкарваш. За съжаление, вторият гол ни извади от строя, това попадение предреши изхода от борбата", каза още вратарят.

"Всичко, което може да направим е да загърбим това начало на сезона, да подобрим показателите си на тренировките и да покажем достойна форма в мача с Уест Бромич. Може да компенсираме загубените точки, но трябва да започнем да постигаме някакви резултати в следващите мачове. Надявам се, че в останалата част от кампанията ще постигаме повече", завърши Бегович.

 

  Сподели
114