Юнайтед: Реал има два начина да получи Де Хеа


Н. Гавазов

Юнайтед: Реал има два начина да получи Де Хеа

Манчестър Юнайтед няма да пусне Давид Де Хеа в Реал Мадрид, ако не получи достойна компенсация за своя вратар. Трансферният прозорец ще затвори след броени седмици, но ръководството на английския клуб, противно на очакванията на Реал Мадрид, продължава да бъде неотстъпчиво по отношение на ситуацията с вратаря.

Според източника на информацията, тази вечер представители на Юнайтед за пореден са напомнили на испанските си колеги, че има два способа да получат Давид - или да заплатят за него 35 милиона паунда, което ще надмине трансферния рекорд за вратар от 2001 година, когато Ювентус закупи Джанлуиджи Буфон, или Серхио Рамос да дойде на "Олд Трафорд.

Юнайтед няма намерение да отстъпва от тази позиция и ако Реал не желае да удовлетвори едно от двете изисквания, тогава испанците ще трябва да почакат до следващото лято, когато Де Хеа ще стане свободен агент и Реал ще може да получи вратаря като свободен агент.

Що се отнася до Давид, неговото място в първия отбор на "червените дяволи" ще бъде замразено и стражът ще бъде приведен при резервите.

 

  Сподели
119