Проява на Марио преди мача с Арсенал решила съдбата му


Н. Гавазов

Проява на Марио преди мача с Арсенал решила съдбата му

Стана известна причината, поради която Ливърпул окончателно е решил да се раздели с нападателя Марио Балотели. Както е известно, италианският футболист не оправда очакванията и през миналия сезон отбеляза само едно попадение за мърсисайдци. Въпреки това Марио е имал големи шансове да получи втори шанс от Брендън Роджърс, ако не е било поведението му по време на последната тренировка на отбора преди мача с Арсенал на 4 април тази година.

По време на заниманията нападателят не се е отнесъл с нужната сериозност към упражненията, а чашата на търпението на треньорския щаб преляла при двустранната игра, в която италианският нападател поразил вратата си.

Това не станало случайно: Балотели вкарал топката във вратата си при атака на отбора си, директно от централния кръг, след което се обърнал към Брендън Роджърс и започнал да се смее, докато партньорите му били в истински шок от случилото се.

Тази постъпка на играча окончателно убедила Ливърпул, че Марио няма работа на "Анфийлд" и трябва да бъде продаден през лятото. 

  Сподели
117