Лалана: Още сме изумени от мача със Стоук


Н. Гавазов

Лалана: Още сме изумени от мача със Стоук

Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана призна, че отборът продължава да бъде изумен от поражението с 6:1 от Стоук Сити в последния кръг на Висшата лига от миналия сезон. По ирония на съдбата, мърсисайдци и "грънчари" ще се срещнат в първия кръг на новата кампания, като мачът отново е на "Британия". Лалана е убеден, че отборът има сили да заличи лошите впечатления от миналата година.

"Честно казано, това развали отпуската ни. Никой не обича да губи, особено с 6:1. Това бе неприятен резултат за Ливърпул, отборът не трябва да губи по такъв начин. Веднага след срещата тръгнахме да се сбогуваме със Стивън Джерард, а това бе странно. Тази отпуска не бе нормална. Нямаше да пътуваме (към местата за прекарване на отпуската), ако не бяхме организирали всичко. Сами се критикувахме, още на почивката си казахме някои думи", заяви Лалана.

"Трябва да преодолеем това и да продължим да живеем. За щастие, имаме възможност за това. От време на време във футбола се случват странни неща, аз помня как Сити победи Юнайтед с 6:1 на "Олд Трафорд", каза още играчът на Ливърпул.

"Никога не искаш да си на губещата страна при такъв резултат, но днешната среща може да стане добро начало за нас, тъй като още са пресни спомените от миналия мач. Искаме да поправим нещата и имаме възможност за това. Стоук ще е голямо психологическо изпитание за нас след миналогодишните събития. Може да видите колко много отборите се доближиха един към друг след летните трансфери", завършва Лалана.

 

  Сподели
144