Роджърс: Трябва да върна доверието на феновете


Н. Гавазов

Роджърс: Трябва да върна доверието на феновете

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че се надява да си върне благоразположението на феновете. Известно е, че в края на миналия сезон част от привържениците на мърсисайдци поискаха уволнението на мениджъра, чийто отбор се провали във всички начинания. Въпреки това ръководството на клуба се ограничи само в това да подмени треньорския щаб на Брендън, а него да го остави на "Анфийлд",

Роджърс разбира, че е получил последен шанс и възнамерява да се възползва от него.

"Никога не възприемам като нещо задължително подкрепата, която получавам тук. Разбирам, че миналият сезон донесе огромно разочарование. След мача със Стоук то бе огромно. Разбирам, че гневът на публиката винаги е насочен към мениджъра. Трябва да поема тази отговорност върху себе си", заяви Роджърс.

"Сега е нужно да си върна тяхното доверие. Невероятна привилегия е, че работя тук. Имам нужда да си върна подкрепата на феновете и знам, че мога да направя това. Убеден съм в своята работа. Трябва нещо да се преосмисли, за да се движи отборът напред. Ние трябва да оставим предишните разочарования назад", добави мениджърът.

 

  Сподели
106