Мата обеща да помага на нападателите на Юнайтед


Н. Гавазов

Мата обеща да помага на нападателите на Юнайтед

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата обеща на нападателите на своя отбор, че ще им помага с головете си. Много е вероятно "червените дяволи" да не закупят нов нападател през това лято, независимо от слуховете и от това, че тимът бе напуснат от Радамел Фалкао и Робин ван Перси. Мата обаче обеща да даде своя принос в головата сметка на отбора.

"Винаги се старая да вкарвам. Винаги правя това. Като дете свикнах да играя като нападател и винаги съм имал добра резултатна статистика във всеки един отбор, за който съм играл. Същото е и в Юнайтед", заяви Мата.

"През този сезон отново ще се опитвам да вкарвам и да помагам на отбора с асистенции и голове. В рамките на един сезон вкарах 21 гола за Челси, а за Валенсия 14 и винаги съм успявал да се отлича с добро количество голове за един полузащитник", добави испанецът.

"Винаги се опитвам да вкарам повече от десет гола за един сезон. Почти винаги го правя. Мисля, че това е добро количество за полузащитник. През миналия сезон се опитвах да вкарам възможно най-много и това бе част от играта ми", завършва Мата.

 

  Сподели
22