Юнайтед е в готовност да прекрати преговорите за Ди Мария


Н. Гавазов

Юнайтед е в готовност да прекрати преговорите за Ди Мария

Очакваният трансфер на полузащитника Анхел Ди Мария в Пари Сен Жермен може да не се състои. През миналата седмица стана известно, че Ди Мария, въпреки очакванията на треньорския си щаб, не пристигна в разположение на "червените дяволи" след отпуската си. По всичко изглежда, че 27-годишният аржентинец е решил да смени клуба си.

За покупката на Ди Мария намекна и Лоран Блан, който каза, че процесът по преминаването на играча във френския шампион е към своя край.

Оказва се обаче, че ПСЖ е предложил само 40 милиона евро (28.5 милиона паунда) за Анхел, което е много под намеренията на Юнайтед да получи за своя играча. Преди година английският клуб заплати за Ди Мария 59.7 милиона паунда и поради това на "Олд Трафорд" очакват, че в скоро време парижани ще подобрят своето предложение.

Съобщава се, че диалогът между клубовете продължава, но расте вероятността те да бъдат прекратени от страна на Манчестър Юнайтед, а това означава, че Ди Мария ще трябва да се прибере на "Олд Трафорд" и да пристъпи към тренировки с отбора, в който не желае да остава.

 

  Сподели
78