Бонек: Венгер е лицемер по отношение на Шчесни


Н. Гавазов

Бонек: Венгер е лицемер по отношение на Шчесни

Легендата на полския футбол Збигнев Бонек коментира преминаването на вратаря Войчех Шесни от Арсенал в Рома. Както е известно, лондончани само временно се разделиха със своя страж, който ще проведе следващия сезон под наем в италианския вицешампион.

"Общувах с Шчесни и бих се радвал, ако той премине в Рома. Това е опитен вратар, висок и техничен. Отдавна го познавам, тъй като е играч от националния отбор. Той имаше разногласия с Венгер, който го извади от състава. Наистина, Войчех има лоши навици, защото може да запали цигара след даден мач, но аз не виждам проблем в това", заяви Бонек.

"Между Шчесни и Де Санктис има огромна разлика, това е съвсем друго ниво. Войчех добре играе с краката, може моментално да вкара топката в игра. Ако всичко се развие както трябва, това ще е великолепен трансфер", добави легендата.

"Чух, че Венгер говореше, че Шчесни има бъдеше в Арсенал. На мен ми се струва, че тези думи са лицемерни, съдейки по това, как той изостави Войчех и подписа с Петр Чех", завърши Бонек.

 

  Сподели
113