Хендерсън: Роджърс никога не е губил контрол над нас


Н. Гавазов

Хендерсън: Роджърс никога не е губил контрол над нас

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън разсея предположенията, че мениджърът Брендън Роджърс е загубил доверието на играчите през миналия сезон. Не е тайна, че след унизителното 1:6 от Стоук Сити собствениците на клуба разглеждаха вариант с уволнението на Роджърс. Според слуховете, играчите са загубили доверие в своя наставник, който за три години работа на "Афийлд" не успя да спечели нито един трофей.

Хндерсън, който наследи капитанската лента от Стивън Джерард, твърди, че това не е така и Роджърс винаги е контролирал съблекалнята.

"Не ме безпокоиха слуховете, че той може да си отиде. Винаги знаех, че играчите вярват и продължават да вярват в Брендън. Освен това, аз смятам, че той има пълната подкрепа на собствениците. Брендън великолепно се труди за доброто на този отбор и аз мисля, че той може да направи с нас още една крачка напред. Той повлия на някои играчи по най-подходящия начин. Вярвам, че той ни направи по-силни като отбор. Той наистина имаше пълната подкрепа на играчите както преди мача със Стоук, така и след това. Клубът и феновете също всячески му се доверяват", заяви Хендерсън.

 

  Сподели
51