Насри не се страхува от конкуренция със Стърлинг


Н. Гавазов

Насри не се страхува от конкуренция със Стърлинг

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри заяви, че не се бои от конкуренция с новото попълнение Рахим Стърлинг. След неуспешния миналогодишен сезон мениджърът Мануел Пелегрини се реши на сериозни промени в отбора, които могат по непосредствен начин да се отразят на игровата практика на 28-годишния Насри.

Самир обаче не възнамерява да вдига белия флаг и е готов за конкуренция със Стърлинг и другите потенциални нови попълнения в Сити.

"Никога не съм се страхувал от конкуренция, всички знаят, че играчите трябва да прибави в сравнение с предишния сезон. Става дума за всички, не само за мен. За отбора не е добре, ако някой има гарантирано титулярно място. Трябва да се бориш да попаднеш в стартовия състав. В противен случай снижаваш изискванията към себе си. Ако искаме да постигнем успех във Висшата лига и Шампионска лига, ние трябва да купуваме играчи. Единственият способ да подобрим тима е да купуваме футболисти като Рахим Стърлинг и Фабиан Делф. Те ще бъдат чудесни допълнения към нашия отбор", заяви Насри.

 

  Сподели
79