Стърлинг съжалява за това, как е напуснал Ливърпул


Н. Гавазов

Стърлинг съжалява за това, как е напуснал Ливърпул

Новото попълнение на Манчестър Сити Рахим Стърлинг призна, че не съжалява за това, как е напуснал Ливърпул. След нападките от страна на агента на играча към ръководството на клуба, несъгласуваното интервю на Рахим за ВВС и нежеланието на футболиста да замине с "червените" на турнето в Далечния Изток, страните, най-накрая, се договориха за трансфер на стойност 49 милиона паунда и Сърлинг вече се присъедини към своите нови колеги.

Според думите на 20-годишния футболист, той е останал недоволен от това, колко гръмък се е получил трансферът. Играчът обаче смята, че е взел правилното решение.

"Малко съм разочарован от това, как напуснах клуба. Имах добри отношения с всички служители в Ливърпул, треньорите и играчите, така че това бе главният проблем при прехода. Желая им всичко най-добро през новия сезон, но наистина съжалявам, че всичко завършва именно така", заяви Стърлинг.

"Вече се срещнах със своите нови колеги в отбора, те добре ме приеха и аз наистина съм щастлив да бъда тук. Мисля, че взех правилното решение", завършва футболистът.

 

  Сподели
88