Джеко съветва Де Брюйне да на бърза със Сити


Н. Гавазов

Джеко съветва Де Брюйне да на бърза със Сити

Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко призова полузащитника Кевин Де Брюйне да не бърза с напускането на Волфсбург. Очаква се, че след завършването на трансфера на Рахим Стърлинг "гражданите" ще хвърлят всички свои сили в преговори за Де Брюйне. Джеко обаче, който сам игра за Волфсбург, призовава Кевин да остане за още един сезон в сегашния си клуб.

"Играч от класата на Кевин Де Брюйне не може да остане във Волфсбург завинаги. Всеки мечтае някога да играе за водещ международен клуб. Така бе и с мен след спечелването на титлата през 2009 година - аз исках да опитам нещо ново", заяви Джеко.

"Кевин има своето преимущество. Запозна се с Висшата лига от времето, което прекара в Челси и разбра, че лигата е съвсем различна. Много играчи, които са добри в другите лиги, тук се сблъскват с проблеми. Погледнете какво се случва с Анхел Ди Мария", каза още босненецът.

"Убеден съм, че Кевин има всичко необходимо, за да играе за един от топ отборите на Европа, но също така е в течение на факта, че в тези клубове има по 20 играчи на топ ниво, които винаги искат да бъдат на терена. Може би ще му е от полза, ако през този сезон той остане във Волфсбург в Шампионска оига и така да направи поредната крачка в своето развитие там", завършва Джеко.

 

  Сподели
126