Юнайтед съгласува трансфера на Шнайдерлин


Н. Гавазов

Юнайтед съгласува трансфера на Шнайдерлин

Манчестър Юнайтед съгласува трансфера на полузащитника на Саутхемптън Морган Шнайдерлин. Според източника на информацията, в неделя вечер французинът е преминал медицински изследвания на базата на "червените дяволи" в Карингтън и на практика е оформил своето преминаване на "Олд Трафорд".

Както е известно, още през юни Юнайтед направи своето първо предложение за Шнайдерлин в размер на 20 милиона паунда и получи отказ. След новината за трансфера на Бастиан Швайнщайгер в пресата се появиха слухове, че "червените дяволи" окончателно за загубили интерес към французина, но опасенията се оказаха напразни, след като още вчера стана ясно, че клубът е готов да зарадва своите фенове с още едно класно попълнение, вече четвърто след Мемфис Депай, Матео Дармиан и Швайнщайгер.

Късно снощи "червените дяволи" са успели да съгласуват стойността на 25-годишния френски национал в размер на 24-27 милиона паунда. Шнайдерли вече е преминал прегледи и е готов да постави подписа си под личния договор.

Напомняме, че в понеделник отборът на Луис ван Гаал ще се отправи за Сиатъл на предсезонно турне. Мениджърът възнамерява да вземе със себе си всички нови попълнения, чиято обща стойност до момента е около 80 милиона паунда.

 

  Сподели
57