Юнайтед е напът да прекрати преговорите с Реал за Де Хеа


Н. Гавазов

Юнайтед е напът да прекрати преговорите с Реал за Де Хеа

Манчестър Юнайтед е готов да се оттегли от преговорите за трансфера на вратаря Давид Де Хеа в Реал Мадрид, съобщават испански източници. Според информацията, "червените дяволи" са изморени от неясната позиция на мадридчани относно бъдещето на Серхио Рамос, на чийто преход Юнайтед държи. Съобщава се, че на "Олд Трфорд" все повече се налага мнението, че тази трансферна сага пречи на работата на клуба по въпроса с подсилването на отбора.

От ръководството на английския клуб възнамеряват да се оттеглят от масата на преговорите и да се съсредоточат в други направления. Това обаче няма да бъде окончателно прекратяване на разговорите. Юнайтед ще се върне само при положение, че Реал даде "зелена светлина" на преминаването на Рамос на "Олд Трафорд" и едновременно с това отправи конкретно предложение от 40 милиона евро за Де Хеа.

Относно Реал, по-рано през седмицата се появиха съобщения, че Кейлор Навас възнамерява да си тръгне от "Сантяго Бернабеу", което ще изправи столичани пред сериозна опасност да търсят не един, а двама вратари през това лято.

  Сподели
70