Арсенал готви трансферна бомба, с която ще гони титлата


Н. Гавазов

Арсенал готви трансферна бомба, с която ще гони титлата

Известният агент Музи Озкан посредством своя акаунт в Twitter съобщи за готвен голям трансфер от страна на Арсен Венгер. Агентът не съобщава за конкретно име, но определя сделката като "трансфер на сезона", който съществено ще повиши шансовете на Арсенал в битката за титлата.

Гръмкият трансфер се очаква да стане факт в следващите няколко дни, като целта е новото попълнение да започне наравно с останалата част от отбора подготовката за новия сезон.

Според различни други източници и според слухове в британската преса, вариантите за голям трансфер на "Емирейтс" са няколко. На първо място става дума за Карим Бензема от Реал Мадрид и Александр Лаказет от Олимпик Лион. Вариант е и трансфер на Гонсало Игуаин, въпреки че от Напоили заявиха, че няма да се разделят с нападателя.

Напълно е възможно Венгер да се опита да привлече и играч от средата на терена - Педро (Барслеона), Вилиам Карвальо (Спортинг) и Муса Сисоко, но това не са трансферни бомби, с оглед на скромните възможности на тримата. Сделка с Анхел Ди Мария обаче попада сред горното описание, макар че едва ли Юнайтед ще позволи още един негов играч да поеме към "Емирейтс" - по-скоро "червените дяволи" ще изпратят Ди Мария в Байерн, отколкото в Арсенал.

 

  Сподели
191